Back to index
Personalia - biographical data Competitions Picture galley Send me an E-m@il! Sign my guestbook Links


Personlig trening

Jeg er utdannet personlig trener. Er også godkjent dommer i fitness og kroppsbygging. Jeg driver med kostholdsveiledning og treningsprogram for de som måtte ønske det. Trenger du hjelp til noe av dette eller ønsker poseringstrening- ta kontakt for nærmere informasjon.

Min treningsplan

Har trent med vekter 4 ganger i uken hele tiden siden jeg stilte for 6 år siden. Har i mellomtiden fått to velskapte og flotte barn, Victoria som snart er 5 år, og Joachim som er 2 .

Har det siste året vært opptatt med husbygging- men trent har jeg likevell gjort. ( om enn på et litt mer mosjonistplan).

Nå er jeg derimot endelig motivert for å prøve meg på scenen igjen etter et så langt opphold. Det var faktisk først på dette årets grand prix stevne at konkurranselysten dukket opp igjen. Etter å ha vært med til EM og se Monica Høyer vinne hele EM var det bare å begynne på diett.

Målet mitt nå er å stille i like bra form som sist konkurranse- for å bevise for meg selv, at jeg fremdeles kan, og at barn ikke er noen hindring. Det er klart det er tyngre å forberede seg når man i tillegg til full jobb i 3 delt turnus, har en familie som krever sitt. En snill og forståelsesfull mann og en god del planlegging så skal dette gå bra.

Treningsopplegget mitt er vekttrening 4-5 ganger hver uke. Jeg splitter kroppen i 4, og trener bryst og skuldre sammen, forside og bakside lår en dag, biceps og triceps sammen, og rygg alene. Jeg trener stort sett bein på første treningsdag etter helg. Mage trener jeg stort sett hver treningsdag. Pga at jeg jobber turnus med blant annet nattevakter prøver jeg å unngå de tyngste muskelgruppene når jeg har vært på jobb. Jeg trener derfor ikke faste dager og prøver trene etter følelse. Er jeg veldig sliten når jeg egentlig skulle trent bein- ender jeg stort sett opp med armtrening.

På diett kjører jeg cardiotrening før frokost fra 1. Diettdag. Synes det er bedre å trene mer - slik at jeg kan spise mer. Tror det er best for å kunne beholde muskelmassen.

For tiden trener jeg mye sammen med en kompis, Gunnar Sund. Vi fungerer fint sammen på trening. Vi forsøker å kjøre tungt, dvs 6-8 rep- men ender ofte med det dobbelte. Det har ikke vært en eneste trening hvor jeg ikke har vært totalt knust, og drar hjem med verkende muskulatur! Kanskje ikke sunt i det lange løp - men fungerer bra for meg akkurat nå.